dinsdag 4 december 2007

Wat is het druk op De Vlieger!

Er wordt veel geblogd op school! En dat is dan vooral omdat we ook zoveel doen!

Lees of bekijk hier alle verslagen (klik op de onderlijnde woorden):

Caroline, Katrien en Joke organiseerden een grote voorstelling in het kader van het project Ouder als partner. Maar Caroline vult sowieso wekelijks haar blog enkele keren aan! Je kan het reilen en zeilen in haar klas perfect volgen!

Tom en Sarah gingen met hun klas naar het oorlogsmuseum in Ieper en bezochten oorlogskerkhoven. Bij Tom vind je ook meer over hun Sinterklaaspakketenactie. Sarah deed ook een muziekproject.

Bij Tom en Sven vind je ook verslagen van Accent op Talent. De volledige vierde leefgroep bezocht het GITO om er kennis te maken met hout- en metaalbewerking. Later volgen de hotelschool en de VIP-school.

Klas Sven trok ook naar Leuven om er een dag rond film te werken. De klas van Ciska bracht intussen een muurschildering aan rond historische figuren.

Rond die historische figuren zette de vierde leefgroep trouwens een tentoonstelling op die kan bekeken worden in de trappenhal van de school.

Bij Natalie en Frank wordt ook zeer regelmatig het klasgebeuren op blog vastgelegd. Zo vind je hier ook een verslag van het bezoek aan het Gravensteen. Bij Joke vind je een verslag van het het project rond Kinderrechten.

Esmeralda trok met haar klas naar het SMAK voor een controversiële tentoonstelling. Op haar blog vind je foto's. Je vindt er ook een verslag van de literaire wandeling die de volledige derde leefgroep organiseerde in de Boekenweek. Bij Kat vind je verder ook mooie foto's van het leuke boekenproject in de klas en een fotoverslag van de projectvoorstellingen.

Leen en Hilde werken momenteel rond vulkanen. Foto's zijn er nog even niet. Onze fotograaf was helaas ook ziek toen de kinderfuif plaatsvond! Geen foto's daarvan dus...

Katrien legt de laatste hand aan haar familiemuur. Foto's zijn niet nodig als je gewoon zelf eens kan gaan kijken!

Cindy is terug en weet ons binnenkort ongetwijfeld ook te verrassen met haar klasgebeuren. Van Loes hebben we afscheid moeten nemen. Een maandje geleden was dat ook het geval met Tine. Wat er intussen bij Anneleen allemaal gebeurd is, zal onze reporter nog eens moeten uitzoeken...

Neem ook eens een kijkje op de blog van knutseljuf Ann.

Geen opmerkingen:

De Vieger

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP